06.4
12:30

Η Αθήνα «κλείνει» όταν περνάει η ΑΕΚΑΡΑ – Η αποθέωση στη Συγγρού μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια

AEK1924.gr team
Η Αθήνα «κλείνει» όταν περνάει η ΑΕΚΑΡΑ – Η αποθέωση στη Συγγρού μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο κόσμος της ΑΕΚ «έκλεισε» την Αθήνα, για να περάσει το πούλμαν της ΑΕΚ απ’ το Φάληρο μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια

Από χθες το βράδυ και μόλις ο Στίλερ σφύριξε τη λήξη του αγώνα, ξέσπασε ένας κιτρινόμαυρος πανζουρλισμός στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Μάλιστα, ήταν τέτοιος που δόθηκε ραντεβού στη Νέα Φιλαδέλφεια να περιμένουν την αποστολή για να την αποθεώσουν, αλλά παράλληλα υπήρξε μηχανοκίνητη πορεία, που βρέθηκε από Νέα Φιλαδέλφεια στη Συγγρού, για να παραλάβει το πούλμαν και να το συνοδεύσει μέχρι την Αγιά Σοφιά – Allwyn Arena.

Ο κόσμος της ΑΕΚ, κυριολεκτικά όλη την Αθήνα, αρχικά την Συγγρού, στη συνέχεια το Σύνταγμα, μετέπειτα, την Πανεπιστημίου και την Πατησίων και στο τέλος την Δεκελείας, μέχρι την υπογειοποίηση, που έφτασε το πούλμαν.

Φυσικά, ο Μάρκο Νίκολιτς και οι ποδοσφαιριστές του, απολάμβαναν την αποθέωση προς το πρόσωπο τους, αλλά νιώθουν την ακόμα μεγαλύτερη υποχρέωση που έχουν μπροστά σ’ αυτόν τον κόσμο, που δεν τους αφήνει πουθενά μόνους και τους στηρίζει παντού, να φτάσουν μέχρι το τέλος, στη κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά όσο γίνεται και πιο μακριά στην Ευρώπη!

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε τα βίντεο:

@aek1924.gr Ο κόσμος της ΑΕΚ με μηχανοκίνητη πομπή συνοδεύει την αποστολή με το πούλμαν από Συγγρού μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια 💛🦅🖤 #fyp #aek1924gr #greece #aekfc #monoaek ♬ πρωτότυπος ήχος – AEK1924.gr

@aek1924.grΚιτρινόμαυρη τρέλα 🦅💛 Η Συγγρού έγινε… Νέα Φιλαδέλφεια! 🔥 Κόσμος και παίκτες ένα, μια αγκαλιά, μια ψυχή!

♬ πρωτότυπος ήχος – AEK1924.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement