02.10
06:33

Το… θανάσιμο ντέρμπι

AEK1924.gr team
Το… θανάσιμο ντέρμπι

Με το μεγάλο αγώνα της ΑΕΚ με το Ολυμπιακό στο Φάληρο, ασχολείται σύσσωμος ο αποψινός (02/10) αθλητικός Τύπος.

Goal

«Ο θάνατός σου η ζωή μου», γράφει η εφημερίδα Goal και αναλύει: «Ολυμπιακός και ΑΕΚ σε ντέρμπι που κόβει την ανάσα και κρίνει καριέρες. Ξεκινούν Μάνταλος, Λάζαρος, Λαμπρόπουλος, μένει έξω ο Σιμόες. Χαμός στο ξενοδοχείο από 300 οπαδούς που ζητούσαν το διπλό στο Φάληρο».

SportDay

«Ντέρμπι…κλειδί», γράφει η SportDay και σχολιάζει: «Ποιος να το περίμενε, το πρώτο μεγάλο ματς της Σούπερ Λίγκας έχει χαρακτήρα τελικού’. «Ψυχίατρε φώναζαν στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ 300 Ενωσίτες».

LiveSport

«Η νύχτα με τη μάσκα», γράφει η LiveSport και εξηγεί: «Με μασκοφόρο κάπτεν στην 11άδα της η ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης. Βασικός ξανά χθες στη δοκιμή ο Μάνταλος, έτοιμος να ξεκινήσει στο ντέρμπι. Ο Λαμπρόπουλος δίπλα στον Γιόχανσον στα χαφ, εκτός ο Σιμόες».

Ώρα των Σπορ

«Πώρωση», γράφει η Ώρα και αναλύει: «Με πάθος και πίστη στη νίκη, παρά τα προβλήματα η ΑΕΚ πάει απόψε στο Φάληρο για να κερδίσει για τρίτη σερί φορά τον ΟΣΦΠ και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. ᾽᾽Τελείωστε τους μέσα στο σπίτι τους᾽᾽, Original ντόπες ψυχολογίας στο ξενοδοχείο από 400 Ενωσίτες. ᾽᾽Παίξτε με καρδιά, ψυχή και μυαλό όπως κάνατε στο Κύπελο και κάντε μας χαρούμενους όπως τότε». 

Διαβάστε όλο το άρθρο

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement