04.4
12:58

Πρόβλημα και με Κουζμίνσκας

AEK1924.gr team
Πρόβλημα και με Κουζμίνσκας

Εκτός για το ματς με τον Άρη και ο Λιθουανός φόργουορντ

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού, τον έθεσε νοκ αουτ για το σημερινό ματς με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι μετά τον Γκρέι, η Βασίλισσα στερείται και τον Λιθουανό φόργουορντ, ενώ και οι δυο τους, είναι αμφίβλοι για το δεύτερο ματς με την Μπανταλόνα.

Το Ιατρικό Δελτίο της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Στην πιο κρίσιμη καμπή της τρεχούσης περιόδου, η «Βασίλισσα» (ξανα)λυγίζει…

Νοκ άουτ τέθηκε και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού και αποκλείσθηκε από την αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση με Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Υπενθυμίζεται, ότι εκτός δράσης έχει τεθεί και ο ΡαϊΚουάν Γκρέι, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της SUNEL Arena με Μπανταλόνα.

Η συμμετοχή των δύο αθλητών εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης με Μπανταλόνα, στην Καταλονία κρίνεται αμφίβολη.

Advertisement