30.3
13:56

Χωρίς δύο βασικούς ψηλούς στην Αθήνα η Μπανταλόνα

AEK1924.gr team
Χωρίς δύο βασικούς ψηλούς στην Αθήνα η Μπανταλόνα

Με σημαντικές απουσίες απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του BCL

Η Μπανταλόνα ταξιδεύει για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ χωρίς τους Μπιργκάντερ και Τόμιτς, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Με δύο σημαντικά προβλήματα στη ρακέτα έρχεται στην Αθήνα η Μπανταλόνα για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Η ομάδα από την Καταλονία δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Σιμόν Μπιργκάντερ και Άντε Τόμιτς, οι οποίοι τέθηκαν εκτός λόγω τραυματισμών.

Ο Μπιργκάντερ ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα, ενώ ο Τόμιτς αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στο αριστερό πόδι, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψουν για την κρίσιμη αναμέτρηση.

Έτσι, η Μπανταλόνα καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες στη γραμμή των ψηλών, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι με φόντο την πρόκριση στο Final 4.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement