
Ο Τότι νίκησε με πέναλτι τον Τζο Χαρτ και πέτυχε το 250ό του γκολ στην Serie A, αλλά η Τορίνο νίκησε 3-1 την Ρόμα, με δύο γκολ του Ιάγο Φαλκέ που ανήκει στους “τζαλορόσι”
Η Τορίνο νίκησε 3-1 στο “Stadio Olimpico” της πόλης την Ρόμα, με τον Φραντσέσκο Τότι να πετυχαίνει ένα ιστορικό γκολ, αλλά να μην το γιορτάζει με επιτυχία.
Ο “καπιτάνο”, δύο μέρες πριν κλείσει τα 40 του χρόνια, μείωσε στο 55′ με εκτέλεση πέναλτι, νικώντας τον Τζο Χαρτ από τα 11 βήματα και έφτασε τα 250 γκολ στην Serie A. Έγινε μόλις ο δεύτερος που το καταφέρνει, με τον Σίλβιο Πιόλα να έχει 290 γκολ (Λάτσιο, Τορίνο, Γιουβέντους τις δεκαετίες ’30 και ’40).
Το σκορ είχε ανοίξει ο Αντρέ Μπελότι με το 5ο του φετινό γκολ και μάλιστα κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο ο Ιάγο Φαλκέ έκανε το 2-0.
Ο Φαλκέ, ο οποίος θυμίζουμε πως παίζει στην Τορίνο ως δανεικός από την Ρόμα, πέτυχε και δεύτερο γκολ σε βάρος της ομάδας στην οποία ανήκει, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στο 65′.
ΤΟΡΙΝΟ: Χαρτ, Ντε Σιλβέστρι (62′ Τζαπακόστα), Ροσετίνι, Καστάν, Μπαρέκα, Βαλντιφιόρι, Μπενάσι, Όμπι (23′ Μπαζέλι), Ιάγο Φαλκέ (77′ Τζόσεφ Μαρτίνες), Μπογέ, Μπελότι.
ΡΟΜΑ: Στσέσνι, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο, Μπρούνο Πέρες, Ντε Ρόσι (46′ Τότι), Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν (71′ Ελ Σααραουί), Σαλάχ, Περότι (81′ Παρέδες), Τζέκο.
Πηγή:sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement