
Στα χέρια των Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκονται παίκτες συνολικής αξίας άνω των 600.000.000€ για το σαββατιάτικο ντέρμπι του Μάντσεστερ, που χαρακτηρίζεται από τα βρετανικά ΜΜΕ ως το πιο ακριβό όλων των εποχών. Δείτε αναλυτικά τα ποσά που…ζαλίζουν!
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Το μεσημέρι του Σαββάτου (14:30) όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Μάντσεστερ για το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Σίτι που θα διεξαχθεί στο “Ολντ Τράφορντ”.
Οι δυο ομάδες έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη το καλοκαίρι που μας πέρασε και ξόδεψαν συνολικά 351.000.000€ στο μεταγραφικό παζάρι, με αποκορύφωμα την απόκτηση του Πολ Πογκμπά από τους “κόκκινους διαβόλους” έναντι του ποσού των 105.000.000€ και του Τζον Στόουνς για την Σίτι με 55.000.000€.
Στην Αγγλία τα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως το ακριβότερο της ιστορίας στην Ευρώπη, αφού το σύνολο των δυο ενδεκάδων, που αναμένεται να ξεκινήσουν, ξεπερνά τα 600.000.000€.
Το ποσό θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο, αν ο Κουν Αγκουέρο δεν ήταν τιμωρημένος (έφαγε τρεις αγωνιστικές για αγκωνιά στον Γουίνστον Ριντ). Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο υπολογίζεται στα 60.000.000€.