20.2
11:13

Η προπαγάνδα έπεσε με τα… VARίσια πέναλτι – Δεν δόθηκε πέναλτι στη Λεβερκούζεν με τον Ολυμπιακό

AEK1924.gr team
Η προπαγάνδα έπεσε με τα… VARίσια πέναλτι – Δεν δόθηκε πέναλτι στη Λεβερκούζεν με τον Ολυμπιακό

Κανένα πέναλτι δεν δόθηκε την Τετάρτη το βράδυ για την Λεβερκούζεν στο ματς με τον Ολυμπιακό σε παρόμοια φάση με την… μαϊμουδιά πέναλτι του Αντρέ Λουίζ

Είναι γνωστό, ότι η αλήθεια πάντα λάμπει και η προπαγάνδα πάντα πέφτει, έτσι ακριβώς… «γκρεμίστηκε» και η ερυθρόλευκη προπαγάνδα για το «μαϊμού» πέναλτι του Αντρέ Λουίζ, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που έσωσε τον Ολυμπιακό, απ’ την ήττα.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, η δικαιολογία για τ’ αδικαιολόγητα, ήταν ότι το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός, ήταν VARίσιο και γι’ αυτό ο Μάκελι το σφύριξε στη συνέχεια, δικαιολογίες που μόνο κάποιος άσχετος απ’ το ποδόσφαιρο ή βαλτός.

Όμως, η αλήθεια έλαμψε την Τετάρτη, στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν σε μια παρόμοια φάση, δεν δόθηκε από διαιτητή και VAR, πέναλτι στη Λεβερκούζεν, όταν ο Ροντινέι είχε επαφή με τον Σικ, μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Σύμφωνα με την ερυθρόλευκη προπαγάνδα, όπως με τον Αντρέ Λουίζ ήταν πέναλτι, έτσι και αυτό θα ήταν και θα έπρεπε να δοθεί και να το… καταπιούν αμάσητο.

Παρόλα αυτά, ο Πινέιρο και το VAR, δεν υπέδειξαν τίποτα, κάνοντας σωστά την δουλειά τους, παρά τα παράπονα των Ερυθρόλευκων, έχοντας μάθει και συνηθίσει διαιτησίες σαν του… Μάκελι, που όλα σφυρίζονται υπέρ τους.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement