
Η ΑΕΚ είχε το… βλέμμα της, στα χθεσινά ματς των playoffs του Conference League σε δυο αναμετρήσεις, απ’ τις οποίες και περιμένει έναν αντίπαλο μέσω κλήρωσης για την φάση των «16».
Πιο συγκεκριμένα, οι αναμετρήσεις ήταν το Ντρίτα – Τσέλιε και το Νόα-Αλκμάαρ.
Στο πρώτο αγώνα οι Σλοβένοι, κατάφεραν να κάνουν να φύγουν με σκορ πρόκρισης απ’ το Κόσσοβο, είχαν προηγηθεί 0-2, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2, αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα με… buzzer beater, επικράτησε η Τσέλιε 2-3 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης.
Απ’ την άλλη, η Αλκμάαρ πίεσε τη Νόα, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη, αφού οι Αρμένιοι ευτύχησαν να προηγηθούν μ’ ένα γκολ και το κράτησαν μέχρι το τέλος, παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα για τη ρεβάνς, επικρατώντας με 1-0.
Οι ρεβάνς και των δυο αναμετρήσεων είναι την επόμενη εβδομάδα (Πέμπτη 26/02), ενώ ο αντίπαλος της ΑΕΚ, για την φάση των «16», θα βγει απ’ την κλήρωση της επόμενης Παρασκευής (27/02).
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement