24.4
10:27

Πηγαίνουν σε Πόλυ και Παππά

AEK1924.gr team
Πηγαίνουν σε Πόλυ και Παππά
Advertisement

Εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν προγραμματισμένες επισκέψεις των μελών της Original 21 στους Πέτρο Παππά και Πόλυ Χατζηιωάννου προκειμένου να συμπράξουν με τον Τίγρη για τη σωτηρία της ΑΕΚ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν χθες το πρώτο βήμα, με τη συνάντηση που είχαν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν εκεί. Η Original 21 έχει ήδη προγραμματίσει επισκέψεις στους Πέτρο Παππά και Πόλυ Χατζηιωάννου, ώστε να συζητήσουν μαζί τους και να τους ζητήσουν να συμπράξουν με τον Τίγρη για τη σωτηρία της Ένωση.

Πλέον, όλοι γνωρίζουν καλά ότι για να είναι δυνατό το επόμενο βήμα της ΑΕΚ θα πρέπει στην ΠΑΕ να μπουν άνθρωποι που διαθέτουν τόσο την απαραίτητη οικονομική άνεση, όσο και τον κατάλληλο χαρακτήρα για να καταφέρουν σε μικρό χρονικό διάστημα να την επαναφέρουν στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->