
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στην Allwyn Αrena.
O Μάρκο Νίκολιτς γνωρίζει καλά τις παγίδες που κρύβει ο συγκεκριμένες αγώνας αλλά και ο αντίπαλος, αφού εκτός των απουσιών που καλείται να διαχειριστεί, οι εξέδρες της Νέας Φιλαδέλφειας θα είναι κενές εξαιτίας της τιμωρίας μια αγωνιστικής που επέβαλλε η ΔΕΑΒ στην ΑΕΚ.
Στα αγωνιστικά νέα, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, o Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ρότα και Κοϊτά οι οποίοι θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.
Από την άλλη όμως, Μουκουντί και Πήλιος φωνάζουν παρών μιας και αμφότεροι προπονούνται κανονικά. Ο Καμερουνέζος στόπερ είχε την άσχημη πτώση στην Τούμπα που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το ματς, αλλά οι εξετάσεις που έκανε αμέσως μετά βγήκαν καθαρές και δεν αντιμετωπίζει κάτι ποιο σοβαρό.
Όσον αφορά τον Έλληνα μπακ, κι εκείνος με τη σειρά του έγινε αναγκαστική αλλαγή κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω ενοχλήσεων που αντιμετώπιζε την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις δίχως κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement