Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε στη συνάντηση που είχε με τους οπαδούς της ORIGINAL ότι σε περίπτωση που επιστρέψει στην… ενεργό δράση με την ΑΕΚ θέλει και την βοήθεια εκείνων που έφεραν την ομάδα σε αυτήν την κατάσταση. Θετικός ο Παππάς αποκάλυψε, περιμένει τον Χατζηιωάννου.
Στη συνάντηση που είχε με τους οπαδούς της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε ότι για να μπορέσει να κάνει πραγματικότητα τα όσα έχει στο μυαλό του για την ΑΕΚ, δηλαδή γήπεδο και ομαδάρα, χρειάζεται και την βοήθεια εκείνων που έφεραν την Ένωση σε αυτό το τραγικό σημείο.
Τόνισε χαρακτηριστικά στους οπαδούς ότι δεν γίνεται ένας μόνο άνθρωπος να τα κάνει όλα και αποκάλυψε ότι μόνο ο Πέτρος Παππάς φαίνεται διατεθειμένος να τον βοηθήσει, αναλαμβάνοντας την ευθύνη όλων όσων του αναλογούν.
Ο «Τίγρης» περιμένει από όλους να πράξουν το ανάλογο και από τη στιγμή που θα το κάνουν τότε θα μπει και εκείνος. Συγκεκριμένα είπε ότι θέλει για συμπαίκτες του τους Παππά και Χατζηιωάννου με τον πρώτο να είναι θετικός.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement