23.4
18:40

«Στόχος η Α’ Εθνική και το γήπεδο»

AEK1924.gr team
«Στόχος η Α’ Εθνική και το γήπεδο»
Advertisement

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί ξανά με την ΠΑΕ ΑΕΚ άφησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Orginal 21.

Για περίπου δύο ώρες 10 άτομα, αντιπροσωπεία της ORIGINAL 21, βρέθηκαν στο γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη και συνομίλησαν μαζί του για το μέλλον της ΑΕΚ. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οπαδοί μεταξύ άλλων ζήτησαν συγγνώμη για το 2005 όταν προτίμησαν στις εκλογές της Ερασιτεχνική τον Ζούπα αντί για εκείνον, ενώ ζητώντας να μάθουν αν έχει σκοπό να ασχοληθεί ξανά με την ΑΕΚ ο ίδιος τόνισε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει.

Παράλληλα για να γίνει αυτό, ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε ότι ταυτόχρονα θα πρέπει να ξεκινήσει και η ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους κιτρινόμαυρους, οι οποίο του είπαν ότι έτσι όπως έχει η κατάσταση θα πρέπει η ΑΕΚ να πάει στην Γ’ Εθνική για να ξεχρεώσει, με τον Τίγρη να λέει χαρακτηριστικά:

«Αν γίνει αυτό και εμπλακώ με κάποιο τρόπο ο στόχος πρέπει να είναι η ΑΕΚ σε τρία χρόνια στην Α Εθνική με ομαδάρα και γήπεδο. Το παν τώρα για την ΑΕΚ είναι το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->