
Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την άφιξη του Κροάτη γκαρντ στην Αθήνα με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να συζητήσει με τους Κιτρινόμαυρους το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ομάδα.
Μπορεί ο Μάκης Αγγελόπουλος να έψαχνε για το μεγάλο μπαμ με παίκτη από το NBA, ωστόσο ο Γιούρι Ζντόβτς φαίνεται ότι αποφάσισε πως ο Ούκιτς είναι ο παίκτης που ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα που χτίζει στη Σλοβενία.
Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να αρνηθεί στον τεχνικό την απόκτηση του Κροάτη, με αποτέλεσμα ο Ούκιτς να καταφθάνει στην Ελλάδα αύριο για τα διαδικαστικά.
Η ανακοίνωση:
Στην Αθήνα αναμένεται αύριο (Τετάρτη, 31/08) ο Ρόκο-Λένι Ούκιτς (31 χρ., 1μ.96).
Ο Κροάτης γκαρντ θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις, και κατόπιν θα συζητήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ B.C. το ενδεχόμενο συνεργασίας
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement