
Στο παρά… πέντε των μεταγραφών, ο Φραντζί Πιερό βρήκε την ομάδα, που θα συνεχίσει την καριέρα του, καθώς είχε τεθεί εκτός πλάνων του Μάρκο Νίκολιτς, μετά την μεταγραφή του Βάργκα.
Ο επιθετικός απ’ την Αϊτή, παρότι δεν έδειχνε γι’ αρχή διάθεση ν’ αποχωρήσει απ’ την ΑΕΚ, παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, τελικά άλλαξε άποψη και λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδο, βρέθηκε η ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, τουλάχιστον για το επόμενο… έξαμηνο.
Η Ρίζεσπορ λοιπόν, είναι αυτή που ήρθε σε συμφωνία τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με τον παίκτη, αποκτώντας τον, με την μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο έως το καλοκαίρι και μάλιστα, βρίσκεται ήδη ο παίκτης στην Τουρκία για να κλείσει την συμφωνία.
Μάλιστα, οι δυο πλευρές έβαλαν και προαιρετική οψιόν αγοράς στη συμφωνία, η οποία έχει οριστεί στα 3 εκατ. ευρώ.
Έτσι λοιπόν, ο Πιερό θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψει με τη νέα του ομάδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement