
Η ΑΕΚ επικοινώνησε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και ενημερώθηκε ότι ο παίκτης θα γνωστοποιήσει αύριο την απόφασή του.
Ο Λέσκοτ έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του δύο συμβόλαια, αυτό από την ΑΕΚ και αυτό της Πεσκάρα και χρειάζεται τον χρόνο του ώστε να τα μελετήσει και να πάρει την οριστική του απόφαση.
Οι Κιτρινόμαυροι είχαν αρχικά ανησυχήσει, καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο τελικά το πρόβλημα λύθηκε.
Η πλευρά του παίκτη ενημέρωσε την ΑΕΚ, ότι ο ποδοσφαιριστής θα απαντήσει αύριο στην Ένωση για το πια θα είναι η οριστική του απόφαση.
Μετά από αυτή τη συνομιλία οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου είναι ξανά αισιόδοξοι ότι η μεταγραφή θα καταφέρει να ολοκληρωθεί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement