25.1
20:40

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού

AEK1924.gr team
Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού

Ένα γκολ του Σαλσέδο στο 40΄ ήταν αρκετό για τον ΟΦΗ για να επικρατήσει του Παναιτωλικού και να πάρει τη τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα

Η πρώτη αξιόλογη φάση ήταν για τους Κρητικούς στο 15′ όταν ο Σενγκέλια έκανε τακουνάκι, αλλά ο Κουτσερένκο δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.

Ο Παναιτωλικός απάντησε στις ευκαιρίες στο 20′ με τον Ματσάν να φεύγει στην αντεπίθεση και να πασάρει στον Ενκολόλο, ο οποίος από διαγώνια θέση έβαλε δύσκολα στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ που έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 37′ ο Νούς επιχείρησε να βάλει μπροστά τον ΟΦΗ, όμως ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού του είπε οχι, εξουδετερώνοντας την απειλή με τα πόδια.

Στο 40′ ο μαυρόασπροι κέρδισαν πέναλντι. ο Κρόγιτς που μόλις είχε μπει αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Σιέλη, ανέτρεψε τον Σαλσέδο, Ο τελευταίος εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Στο 57′ ο Παναιτωλικός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Ενκολόλο, όμως ο Κουκουλάς δεν φάνηκε να συγκινείται με τη φάση.

Ο ΟΦΗ κράτησε εύκολα το σκορ και έφτασε με αξιώσεις στην περιοχή των καναρινιών. Στο 73′ ο Νους απείλησε τους φιλοξενούμενους, με τον Κουτσερένκο να διώχνει δύσκολα.

Στο τέλος, και συγκεριμένα στο 90+5, ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σαντσία, με το τελικό αποτέλεσμα να μένει στο 1-0.

ΟΦΗ (Κόντης): Χριστογεώργος – Κρίζμανιτς, Πούγγουρας, Λαμπρόπουλος – Γκονζάλεθ, Καραχάλιος (52′ Μπαΐνοβιτς), Ανδρούτσος, Αποστολάκης – Σενγκέλια (81΄Φούντας), Σαλσέδο (44΄ Ισέκα), Νους.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Κουτσερένκο – Μαυρίας (79′ Εστέμπαν), Γκράναθ, Σιέλης (68΄ Μλάντεν), Μανρίκε – Μπουχαλάκης, Κόγιτς (46΄ Σατσιάς) – Νικολάου (68΄ Σμυρλής), Ενκολόλο, Ματσάν – Άλεξιτς (89΄ Χότζα). 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement