
Ένα κυπριακό δημοσίευμα συνδέει τον Μόουζες Οντουμπάτζο με την Ομόνοια.
Συγκεκριμένα, ο Άγγλος μπακ φαίνεται πως αρέσει στους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας και έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την ΑΕΚ, για την απόκτηση του.
Ο 32χρονος δεξιοπόδαρος ακραίος αμυντικός δεν είναι στα πρώτα, ούτε καν στα δεύτερα πλάνα του Μάρκο Νίκολιτς και γι’ αυτό η ΑΕΚ δεν θα έλεγε σε καμία περίπτωση «όχι» για την παραχώρηση του.
Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα του Goal.com.cy αναφέρει:
««Δίχτυα» για την απόκτηση του Μόουζες Οντουμπάγιο έριξε η Ομόνοια. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Goal.com.cy οι πράσινοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την ΑΕΚ Αθηνών, με τις δύο πλευρές να συζητούν το ενδεχόμενο μετεγγραφής του 32χρονου δεξιοπόδαρου ακραίου αμυντικού.
Ο Χένινγκ Μπεργκ επιθυμεί αναβάθμιση στη δεξιά πλευρά και σε συνδυασμό με την αυξημένη πιθανότητα παραχώρησης του Αμίν Χαμάς σε ομάδα του Μαρόκου, στο «τριφύλλι» εξετάζουν «ζεστά» την πιθανότητα ενίσχυσης στα άκρα με την περίπτωση του Οντουμπάγιο να βρίσκεται σε περίοπτη θέση».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement