23.4
08:08

Ελπίζει σε παραμονή λόγω υποβιβασμού του Άρη

AEK1924.gr team
Ελπίζει σε παραμονή λόγω υποβιβασμού του Άρη
Advertisement

Μπορεί να προσδοκά παραμονή στην κατηγορία η Ένωση αν και εφόσον η ΕΠΟ υποβιβάσει τον Άρη βάσει του άρθρου 35 του ΚΑΠ από την στιγμή που οι Θεσσαλονικείς έχουν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για υπαγωγή στο άρθρο 99.

 Είναι μια περίπτωση που δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά ακόμη στην ΑΕΚ από τη στιγμή που εκκρεμεί και η εκδίκαση της έφεσης για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Πάντως στο παρελθόν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος είχε υπογράψει παρόμοια έγγραφα για τις υποθέσεις της Καλαμάτας και της Νίκης Βόλου σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL:

«Με αυτή τη διάταξη έχουν τιμωρηθεί αρκετοί σύλλογοι πλην του ΟΦΗ, όπου η ομοσπονδία έκανε μικρή παρέκκλιση με την πίεση των πολιτικών. Η ΕΠΟ κατά 99% απαγορεύει ρητά την προσφυγή στα πολιτικά και την τιμωρεί αυστηρά» δήλωσε ο νομικός Γιώργος Παναγόπουλος στην εφημερίδα και συνέχισε: «Ο Αρης πήρε τρεις προσωρινές διαταγές μέσω των δικαστηρίων και περιμένει απόφαση για το άρθρο 99 ακόμα και για τους ποδοσφαιριστές, έχει πάρει προσωρινή διαταγή ακόμα και για τις κυρώσεις για οφειλές προς ποδοσφαιριστές με την ΕΠΟ να το `χει κάνει γαργάρα. Δηλαδή ο Αρης έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία».

Όπως επίσης σημειώνεται στην εφημερίδα πως η ΕΠΟ είχε ζητήσει από Νίκη Βόλου και Καλαμάτα να αποσύρουν τις προσφυγές τους σε πολιτικά δικαστήρια και στο Διοικητικό Εφετείο της πόλης αντίστοιχα καθώς ο ΚΑΠ προβλέπει αποβολή από το πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->