
Ο τεχνικός της Σλάβια Σόφιας, Ράτκο Ντόστανιτς, μιλά με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον Μάρτιν Γκεοργίεφ, αναλύοντας τα στοιχεία που τον καθιστούν έτοιμο για το επόμενο βήμα της καριέρας του στην ΑΕΚ και εξηγώντας γιατί θεωρεί πως μπορεί να προσαρμοστεί και να εξελιχθεί σε πολύτιμο κομμάτι της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.
«Ο Γκεοργίεφ είναι ένας εξαιρετικός στόπερ. Τον φετινό Οκτώβριο έκανε ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας και μετράει ήδη τρεις 90λεπτες συμμετοχές.
Είναι μόλις 20 χρόνων και το μέλλον του ανήκει. Είμαι σίγουρος πως θα έχει λαμπρή καριέρα. Δουλεύει σκληρά και βελτιώνεται συνεχώς. Είναι αποτελεσματικός τόσο στις μονομαχίες με την μπάλα χαμηλά, όσο και στον αέρα…» τόνισε αρχικά ο Ράτκο Ντόστανιτς και πρόσθεσε:
«Εχει καλό τάιμινγκ στις τοποθετήσεις του και διαθέτει τεχνική στις κινήσεις του. Πρεσάρει αποτελεσματικά τους αντιπάλους και κυριαρχεί στον άξονα της αμυντικής γραμμής.
Έχει όλες τις δυνατότητες να παίξει και να καθιερωθεί σταδιακά στην ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία φέτος και βρίσκεται στην πρώτη θέση υπό τις οδηγίες του Μάρκο Νίκολιτς.
Δεν είναι εύκολο για έναν νεαρό παίκτη να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, ωστόσο θεωρώ πως ο Γκεοργίεφ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και θα αποδειχτεί μια πολύτιμη μεταγραφή».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement