
Οι πολύ παρατηρητικοί θα πήραν είδηση ότι οι κερκίδες στην αναμέτρηση της Αιγύπτου με τη Ζιμπάμπουε γέμιζαν ολοένα και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα, ωστόσο αυτό, δεν οφειλόταν σε κάποιο πρόβλημα κατά την είσοδο των οπαδών.
Όπως αναφέρει η Le Parisien, οι διοργανωτές του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής αποφάσισαν να ανοίξουν τις θύρες του Adrar Stadium και να επιτρέψουν τη δωρεάν είσοδο στο γήπεδο, καθώς η προσέλευση μέχρι εκείνη την ώρα ήταν απογοητευτική!
Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι οι ιθύνοντες της CAF θεώρησαν πως η θέα των άδειων κερκίδων θα έκαναν κακό στην εικόνα του τουρνουά, με τα νέα για το άνοιγμα των θυρών να κάνουν τον γύρο της πόλης Αγκαντίρ και πάνω από 30.000 φιλάθλους να βλέπουν, εντέλει, το ματς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement