
Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς μίλησε για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στην “Αγιά Σοφιά-OPAP Arena” για την 15η αγωνιστική της Super League.
Για τη νίκη απέναντι στην Κραϊόβα.
«Ήταν φανταστική βραδιά, πραγματικά. Ήμουν στις εξέδρες κι ένιωσα πολύ την ατμόσφαιρα. Από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ήταν πραγματικά έντονη. Ευτυχώς, προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο και πρέπει αυτή την ένταση και αυτή την ατμόσφαιρα να την πάρουμε μαζί μας αύριο στο παιχνίδι».
Για το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ.
Για το αν είναι έτοιμος να σκοράρει ξανά, με δεδομένο ότι έχει πετύχει γκολ σε δύο διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος.
«Φυσικά, χρειάζομαι να εκμεταλλευτούμε το momentum. Το πιο σημαντικό, βεβαίως, είναι να κερδίσουμε πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά αν έρθει και κάποιο προσωπικό γκολ, θα είμαι χαρούμενος».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement