
Αναστάτωση υπήρξε στον Ηρακλή αναφορικά με τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο που ζήτησε να αποχωρήσει, ωστόσο με αμοιβαίες εξηγήσεις το θέμα λύθηκε και ο νεαρός μέσος θα συνεχίσει στους “κυανόλευκους”.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος με την επιστροφή της ομάδας του Ηρακλή από το Μιλ της Ολλανδίας, ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, καθώς διαπίστωσε πως δεν τηρήθηκαν αρκετά από τα πράγματα που είχε συμφωνήσει με τους “κυανόλευκους”.
Μάλιστα, ο 22χρονος ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του, προκειμένου να αναζητήσει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Παρόλα αυτά, στην χθεσινή προπόνηση, ο Ανδρεόπουλος, συναντήθηκε με τον Νίκο Παπαδόπουλο, πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε κα έπειτα προπονήθηκε κανονικά, με το θέμα αυτό να κλείνει και τον Ηρακλή να γλυτώνει ένα ακόμα καταστροφικό κάζο, απόρροια των λανθασμένων χειρισμών της διοίκησης του Σπύρου Παπαθανασάκη.
Πηγή:sdna.gr