02.8
19:45

Κλειστά τα χαρτιά του ο Τιμούρ

Κώστας Κοσικίδης
Κλειστά τα χαρτιά του ο Τιμούρ

Ούτε μια σκέψη του για την ενδεκάδα δεν έδειξε και στην σημερινή(02/08) προπόνηση ο Γεωργιανός τεχνικός.

Πολλοί θα περίμεναν στην σημερινή προπόνηση να δείξει κάποιες σκέψεις του για την ενδεκάδα ο Τιμούρ Κετσπάγια. Όμως, η απουσία του Γιάκομπ Γιόχανσον άλλαξε τα πλάνα του Γεωργιανού τεχνικού και προτίμησε να μην ανοίξει, ούτε σήμερα τα χαρτιά του.

 

Στο οικογενειακό διπλό, χώρισε τους παίχτες του ανακατεμένους, με την αμυντική τετράδα που αγωνίστηκε στον αγώνα της Γαλλίας, να είναι η μοναδική που έμεινε ως έχει. Επίσης, οι Αλμέιδα και Πέκχαρτ αγωνίστηκαν στις θέσεις των φορ, ενώ απ’ την άλλη ο Αραβίδης, δοκιμάστηκε και πάλι στα άκρα της επίθεσης.

 

Πλέον, το πιθανότερο σενάριο είναι να δείξει κάποια πράγματα στην αυριανή προπόνηση της ομάδας που θα γίνει κι αυτή στο ΟΑΚΑ στις 20:15.

 

Να τονίσουμε ότι η αιτία της αλλαγής των πλάνων του προπονητή της ΑΕΚ, οφείλεται στην απουσία του Γιάκομπ Γιόχανσον. Άλλωστε, η σημερινή προπόνηση έγινε στο ΟΑΚΑ, ώστε οι παίχτες του να εξοικειωθούν με τον νέο χλοοτάπητα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement