15.11
15:48

Απίθανη ΑΕΚάρα «τέζαρε» με ανατροπή τον Παναθηναϊκό

AEK1924.gr team
Απίθανη ΑΕΚάρα «τέζαρε» με ανατροπή τον Παναθηναϊκό

Απίθανη εμφάνιση της ΑΕΚ που ανέτρεψε το εις βάτος της 0-2 του ημιχρόνου κόντρα στον Παναθηναϊκό, πανηγυρίζοντας στο φινάλε μεγάλο τρίποντο με την γκολάρα της Βιολάρη

Η γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ πήρε μία τεράστια νίκη (2-1) επί του Παναθηναϊκού στους Αγίους Αναργύρους, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ ήταν πολύ ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 16ολεπτό.

Να σημειωθεί πως o διαιτητής του αγώνα, Ιωάννης Στεργέτης δεν είδε στο 61ο λεπτό το φτύσιμο της Γκαμπς στο πρόσωπο της Χαμαλίδου, παρότι μπροστά ήταν η επόπτρια, ενώ στο 84’ η Σαμπανάγκιτς χτύπησε στο πρόσωπο την πεσμένη Χατζηνικολάου, με τον ρέφερι να δείχνει την κίτρινη κάρτα και στις δύο!!

Η ΑΕΚ είχε πολύ μεγάλες φάσεις με την Κόγγουλη στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο τα γκολ τα βρήκε στο β’ μέρος. Η Χαμαλίδου στο 74’, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στην κλειστή γωνία της τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Λίγα λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ είχε δοκάρι σε κεφαλιά της Βιολάρη, η οποία όμως έκανε το 2-1 στο 84’! Με πανέξυπνο πλασέ «κρέμασε» την αντίπαλη γκολκίπερ και έβαλε την υπογραφή της στην επική ανατροπή του «Δικεφάλου»! Περίπου 800 Ενωσίτες έδωσαν το «παρών» και στήριξαν τις Νταμπλούχες Ελλάδας.

ΑΕΚ (Νίκος Κωτσοβός): Γιαννακούλη, Καπνίση, Βιβιέρ-Χάνει, Ζάγκλη (Χαμαλίδου), Παυλοπούλου, Νεφρού (Τζουτζουράκη), Γεωργίου (Λάρσον), Σαΐχ, Κόγγουλη (Μούγιου), Βιολάρη, Χατζηνικολάου (Παναγιώτου).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement