
Η ΑΕΚ, έπειτα από το δύσκολο ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα και τις δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές, θέλει να αλλάξει το κλίμα μέσα από την ευρωπαϊκή της παρουσία.
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ένωσης μπαίνει στη «μάχη» του Τσάλεντζ Καπ με νέο προπονητή, καθώς ο Ντεχρί Τζαν Ντεχριόγλου αποτελεί πλέον παρελθόν και τα ηνία έχει αναλάβει ο Κώστας Ταμπουρατζής.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Σρέμσκα Μιτρόβιτσα από τη Σερβία, στον πρώτο αγώνα της Α’ φάσης της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας έχει ζητήσει από τις αθλήτριές του συγκέντρωση, ενέργεια και πάθος, καθώς στόχος είναι μόνο η νίκη.
Οι «κιτρινόμαυρες» περιμένουν τη στήριξη του κόσμου στις εξέδρες, ώστε με τη δύναμη τους να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση και να αλλάξουν τη δυναμική της σεζόν.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE