Στην Εθνική Ελλάδας κλήθηκε ο Παύλος Παντελίδης, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας μέσα στην ημέρα (06/10).
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι άρρωστος, όμως υπάρχει η πιθανότητα να ταξιδέψει απευθείας την Τρίτη (07/09) από το Βέλγιο για τη Σκωτία.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε έτσι στην κλήση του 23χρονου κυνηγού και η Εθνική Ελλάδας θα έχει μια έξτρα παρουσία για τα δύο κρίσιμα ματς με τη Σκωτία και τη Δανία.
Ο Παντελίδης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Κηφισιάς, μετρώντας 3 γκολ και 1 ασίστ σε 5 αγώνες στην Stoiximan Super League, ενώ σκόραρε και απέναντι στην ΑΕΚ την Κυριακή (05/10). Παράλληλα έχει ακόμη 1 ασίστ σε ένα παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson φέτος.
Δείτε το γκολ του Παντελίδη με την ΑΕΚ:
Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής για τα ματς με Σκωτία και Δανία: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Ρότα, Βαγιαννίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Σιώπης, Ζαφείρης, Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μουζακίτης, Καρέτσας, Τζόλης, Μασούρας, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Μπακασέτας, Δουβίκας, Παντελίδης.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement