05.10
21:12

Ηλιόπουλος: «Κάθε άνθρωπος που έχει νου καταλαβαίνει…»

AEK1924.gr team
Ηλιόπουλος: «Κάθε άνθρωπος που έχει νου καταλαβαίνει…»

Δηλώσεις του Μάριου Ηλιόπουλου μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην Κηφισιά

Έκτακτη παρέμβαση του Μάριου Ηλιόπουλου αμέσως μετά την νίκη της ΑΕΚ επί της Κηφισιάς στο Περιστέρι.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, όντας φανερά προβληματισμένος από όσα συνέβησαν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, μίλησε στην μεικτή ζώνη και όλο νόημα ανέφερε πως «Κάθε άνθρωπος που έχει νου καταλαβαίνει…»

Αναλυτικά:

Για το τι κρατάει από το ματς: «Κρατάω ότι η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή, θα έλεγα μέτρια. Αλλά είναι άλλοι που θα κάνουν τα σχόλιά τους, εγώ λέω για εμένα. Σκοπός ήταν η νίκη και καλύτερα να μην πω λόγια, γιατί τα σχόλια περιττεύουν. Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος που έχει κοινό νου, βλέπει, καταλαβαίνει συνεχίζουμε».

Για το εάν αναφέρεται στη διαιτησία: «Δεν αναφέρομαι σε τίποτα, Αναφέρομαι σε αυτό που θα σκεφτεί οποιοσδήποτε άνθρωπος νοήμων».

Για το εάν είναι η σημαντικότερη νίκη που έχει πετύχει η ομάδα επί Νίκολιτς: «Εγώ βλέπω ότι ήταν μία σπουδαία νίκη, γιατί ήρθε μία πραγματική ανατροπή. Αυτό είναι ανθρώπινο και δεν είναι εύκολο με 10 παίκτες, Ουσιαστικά ήρθαν τα πάνω κάτω. Υπήρχε στενοχώρια σε ένα μεγάλο κομμάτι του ματς και αυτή η ανατροπή τα ανατρέπει όλα».

Για τη συνέχεια κι εάν η ομάδα θα εκμεταλλευτεί: «Νομίζω ότι η ψυχολογία με αυτήν την ανατροπή έχει έρθει εκεί που πρέπει και θα πάμε καλύτερα. Σας ευχαριστώ πολύ, τα πολλά λόγια είναι φτώχια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->