29.9
22:24

Σοκ και θλίψη στο ισπανικό ποδόσφαιρο με τον θάνατο 19χρονου τερματοφύλακα

AEK1924.gr team
Σοκ και θλίψη στο ισπανικό ποδόσφαιρο με τον θάνατο 19χρονου τερματοφύλακα

Ο Ραούλ Ραμίρεθ, τερματοφύλακας της πέμπτης κατηγορίας της Ισπανίας, πέθανε σε ηλικία 19 ετών μετά από σύγκρουση κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδας του.

Σοκ στο ισπανικό ποδόσφαιρο… Ο Ραούλ Ραμίρεθ, τερματοφύλακας της πέμπτης κατηγορίας της Ισπανίας, πέθανε σε ηλικία 19 ετών μετά από σύγκρουση κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδας του, Κολίντρες, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Καντάβριας (RFCF).

Ο Ραμίρεθ υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση κατά τη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου εναντίον της Ρεβίγια, με τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης να αναφέρουν ότι η σύγκρουση οδήγησε σε πολλαπλές καρδιακές ανακοπές και τον άφησε εγκεφαλικά νεκρό.

Οι γιατροί αγωνίστηκαν απεγνωσμένα για να σώσουν τον νεαρό Ισπανό, αλλά δυστυχώς οι προσπάθειές τους ήταν μάταιες.

Η RFCF ανακοίνωσε τριήμερο πένθος και δήλωσε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες την επόμενη εβδομάδα στη μνήμη του.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement