Ο Κρίστιαν Έρικσεν εξακολουθεί να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη Daily Express να εμπλέκει στο σενάριο τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Από τον περασμένο Ιούλιο, ο Δανός μέσος είναι ελεύθερος, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου αγωνίστηκε την τελευταία τριετία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λεβερκούζεν εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, δεδομένου ότι βρίσκεται σε αναζήτηση δημιουργικού χαφ μετά την πώληση του Φλόριαν Βιρτς στη Λίβερπουλ.
Σημαντικό ρόλο στις πιθανότητες μεταγραφής μπορεί να παίξει και η παρουσία του Κάσπερ Χιούλμαντ στον πάγκο της γερμανικής ομάδας. Ο 53χρονος τεχνικός διαδέχθηκε πρόσφατα τον Έρικ Τεν Χααχ και έχει μακρά συνεργασία με τον Έρικσεν στην εθνική Δανίας.
Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγερ είναι αντίπαλος στο Champions League με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ακόμη κι αν αποκτηθεί ο Έρικσεν, δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με τους «ερυθρόλευκους», καθώς οι ευρωπαϊκές λίστες έχουν ήδη κατατεθεί.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement