Ξεκινάει από σήμερα η κυκλοφορία των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ την Κυριακή(21/4).
Η ΠΑΕ Ατρόμητος προέβη σε ανακοίνωση για να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας για τον τρόπο που θα διατεθούν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ. Να σημειωθεί πως η Ένωση δεν θα έχει την οργανωμένη συμπαράσταση του κόσμου της μετά από αρνητικό αίτημα της Αστυνομίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει σήμερα (Παρασκευή) από τις 16.30 μέχρι τις 20.00 από το γραφείο διαχείρισης (Θύρα 2).
Αύριο (Σάββατο) το γραφείο διαχείρισης θα λειτουργήσει το πρωί από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 και το απόγευμα από τις 17.00 μέχρι τις 20.00.
Την Κυριακή (ημέρα διεξαγωγής του αγώνα), η πώληση των εισιτηρίων θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου (Θύρα 4). Θα ξεκινήσει στις 10.00 και θα ολοκληρωθεί ΑΥΣΤΗΡΑ στις 15.00.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος παρακαλεί τους φιλάθλους που δεν θα έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρά το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας μέχρι την Κυριακή και ώρα 15.00, να μην προσέλθουν στο γήπεδο γιατί δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση στο γήπεδο Περιστερίου.
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου. Επιπλέον κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει ΜΕΧΡΙ (και) 2 εισιτήρια.
Η γενική είσοδος σε όλες τις Θύρες είναι 10 ευρώ, πλην της Θύρας 3 (30 ευρώ).”
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement