25.8
21:35

«Πλησιάζει στο δανεισμό του Νίκολας Τζάκσον η Μπάγερν Μονάχου»

AEK1924.gr team
«Πλησιάζει στο δανεισμό του Νίκολας Τζάκσον η Μπάγερν Μονάχου»
Advertisement

Έντονο ενδιαφέρον για τον Νίκολας Τζάκσον έχει εκφράσει η Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να θέλουν να αποκτήσουν τον Αφρικανό επιθετικό με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Η Τσέλσι, ως συνήθως και σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι ήταν ιδιαίτερα δραστήρια. Οι «μπλε» μεταξύ των πολλών νέων ποδοσφαιριστών που απέκτησαν, πρόσθεσαν στο ρόστερ, τους Λίαμ Ντελάπ και Ζοάο Πέδρο, δύο ποδοσφαιριστές κυρίως για την κορυφή της επίθεσης.

Με αυτόν τον τρόπο είναι πλέον κατανοητό πως ο χρόνος συμμετοχής του Νίκολας Τζάκσον θα μειωθεί δραματικά, καθώς έγινε ξεκάθαρο από τον προπονητή του, Ένζο Μαρέσκα, ότι δεν τον υπολογίζει πλέον ως τον βασικό επιθετικό της ομάδας.

Εδώ εμφανίζεται η Μπάγερν Μονάχου για να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να κάνει δικό της τον Αφρικανό φορ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Γερμανία, οι Βαυαροί έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ίδιο τον παίκτη και πλέον μένει να πάρουν το «οκ» και από την Τσέλσι. Οι Βαυαροί πάντως τονίζουν ότι δεν έχουν σκοπό να αγοράσουν τον Τζάκσον, όχι ακόμη τουλάχιστον, καθώς οι διαπραγματεύσεις είναι για τον δανεισμό του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->