22.8
19:46

Ξέσπασμα της μητέρας του Ραμπιό: «Γιατί σε όλους δίνονται δεύτερες ευκαιρίες, εκτός από τον γιο μου;»

AEK1924.gr team
Ξέσπασμα της μητέρας του Ραμπιό: «Γιατί σε όλους δίνονται δεύτερες ευκαιρίες, εκτός από τον γιο μου;»
Advertisement

Η Βερονίκ Ραμπιό ξέσπασε για για το γεγονός ότι ο γιος της μπήκε στον «πάγο» από τη Μαρσέιγ, κάνοντας λόγο για άνιση μεταχείριση σε σχέση με τον Γκρίνγουντ και κατηγορώντας τον σύλλογο για προδοσία!

Η υπόθεση του Αντριέν Ραμπιό στη Μαρσέιγ συνεχίζει να προκαλεί θύελλα αντιδράσεων. Μετά τις καταγγελίες του ίδιου του ποδοσφαιριστή ότι το επεισόδιο με τον Τζόναθαν Ρόου ήταν «στημένο» από τη διοίκηση, την σκυτάλη πήρε η μητέρα του, Βερονίκ Ραμπιό.

Η μητέρα του λοιπόν, η οποία είναι και μάνατζέρ του, εξαπέλυσε επίθεση προς τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, καταγγέλλοντας πως χειρίζεται παρόμοιες υποθέσεις στην ομάδα έχοντας δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα την περίπτωση του Μέισον Γκρίνγουντ, θυμίζοντας ότι ο Ιταλός προπονητής είχε μιλήσει τότε για «δεύτερη ευκαιρία» στον Άγγλο επιθετικό, παρά το βαρύ παρελθόν του.

«Συμφωνώ ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά γιατί ο γιος μου να μην τη δικαιούται;» δήλωσε με νόημα η Βερονίκ, αφήνοντας σαφείς αιχμές για άνιση μεταχείριση.

Η παρέμβασή της φούντωσε εκ νέου τη συζήτηση γύρω από την αμφιλεγόμενη απόφαση απομάκρυνσης του διεθνούς Γάλλου μέσου, του οποίου το μέλλον θα είναι εκτός απροόπτου μακριά από τη Μασσαλία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->