Στην πρεμιέρα της Τζιρόνα κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Γκαζανίγκα υπέγραψε μια από τις πιο καταστροφικές εμφανίσεις των τελευταίων ετών.
Για αρχή έχασε τον έλεγχο της μπάλας και την έδωσε στον Ντε Φρούτος, που σκόραρε σε κενή εστία στο 18, βάζοντας την Ράγιο Βαγιεκάνο μπροστά στο σκορ.
Η αντίπαλος της Ζιρόνα βρήκε αμέσως και δεύτερο γκολ, αφού στο 20′ ο Ριβέρα έκανε το 0-2 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.
Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Γκαζανίγκα έκανε ξανά τραγικό κοντρόλ, πήγε να μαζέψει τα ασυμαζευτα και ανέτρεψε τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή. Αποτέλεσμα; Πέναλτι, απευθείας κόκκινη κάρτα και την εστία να υπερασπίζεται εσπευσμένα ο Μιόφσκι, ο οποίος δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Ίβι Λόπεθ από το να γράψει το 0-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ζιρόνα βρήκε τον τρόπο να μειώσει, με τον Ρόκα να κάνει το 1-3 στο 57′ αλλά ήταν πολύ αργά για να καταφέρει να ψάξει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι, με την Ράγιο Βαγιεκάνο να παίρνει ένα απρόσμενο τρίποντο στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement