Διαβάστε την τοποθέτηση της Πειθαρχικής Επιτροπής, καθώς και αυτήν της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφορικά με την εκδίκαση των όσων συνέβησαν στο ματς της Ένωσης κόντρα στον Πανθρακικό.
«Σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 4 του Πειθαρχικού Κώδικα όταν έχουμε είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, η οποία συνοδεύεται από φθορά και βιαιοπραγίες (ανεξάρτητα με το αν ξεκίνησε πάλι ο αγώνας ή όχι) η ποινή που επιβάλλεται είναι δύο έως τέσσερις αγωνιστικές, 200.000-400.000 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση τριών βαθμών», υποστήριξαν οι υπεύθυνοι της Πειθαρχικής επιτροπής.
Από την άλλη πλευρά ο νομικός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου υποστήριξε: «Να εξετάσετε εσείς την κλίμακα για το αν πρέπει να επιβληθούν και οι τρεις ποινές. Στο ότι όμως μπορούσε να συνεχιστεί ο αγώνας, καλύπτει το ότι δεν μπορεί να επιβληθεί η βαρύτερη κλίμακα της κατηγορίας».
Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι αν ο Τριτσώνης αποφάσιζε να ολοκληρώσει το ματς, τότε η Ένωση δεν θα κινδύνευε με τιμωρία αφαίρεσης βαθμών.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement