
Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Σαμπάμπ Αλ Αχλί από το Ντουμπάι. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η γνωστή σέρβικη σελίδα “Sportklub” σε δημοσίευμά της, τονίζοντας πως οι δύο ομάδες έφτασαν σε συμφωνία.
Το ίδιο συνέβη, παράλληλα, μεταξύ Μαξίμοβιτς και τριφυλλιού, με τον παίκτη να φτιάχνει βαλίτσες για τα ΗΑΕ. Σε πρώτο χρόνο, ο προπονητής της Οβιέδο, Βέλικο Παούνοβιτς, είχε πείσει τον Σέρβο να αγωνιστεί στον Ισπανικό σύλλογο. Ωστόσο, η οικονομικά συμφέρουσα πρόταση του συλλόγου από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έγειρε την πλάστιγγα για τον 30χρονο Μέσο.
Ο Μαξίμοβιτς αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από τη νέα του ομάδα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σαχτάρ για τα προκριματικά του Europa League.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement