Δείτε φωτογραφίες από το υπερπολιτελέστατο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ στο Κίελτσε για τα βασικό στάδιο της προετοιμασίας της
Η αποστολή της ΑΕΚ ακόμα βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς αύριο (29/6) το πρωί αναχωρεί για το Κίελτσε. Άλλωστε μέχρι και την τελευταία στιγμή, προκύπτουν νέα… μέλη στην αποστολή (λέγε με Μπακασέτα).
Πάντως στο ξενοδοχείο στο Κίελτσε που θα φιλοξενήσει για 16 ημέρες την ΑΕΚ, όλα είναι έτοιμα. Από τους χώρους που οι ποδοσφαιριστές θα δουλεύουν, όπως το γυμναστήριο, η εσωτερική πισίνα και οι αίθουσες μασάζ και αποφόρτισης, μέχρι και τους χώρους εκείνο που θα χαλαρώνουν.
Στο ξενοδοχείο υπάρχει αίθουσα με μπιλιάρδο, πινγκ – πονγκ, εσωτερικό μίνι γκολ, ξύλινο ποδοσφαιράκι, ακόμα και “γήπεδο” σκουός.
Πηγή: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement