Ο σχεδόν βέβαιος δανεισμός του Τσούμπα Άκπομ από τον Άγιαξ στη Μπέρμιγχαμ δείχνει σύμφωνα με το Skysports να περιπλέκεται!
Την στιγμή που ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ επρόκειτο σήμερα (4/8) να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει άρδην, αφού έχει κάνει «μπάσιμο» για την απόκτηση του η Ίπσουιτς, με τον Ολυμπιακό και την Μίντλεσμπρο να έχουν εκδηλώσει παράλληλα ενδιαφέρον.
Αν υπάρξει συμφωνία με περισσότερες από μία ομάδες, οι Ολλανδοί φέρονται αποφασισμένοι να αφήσουν τον ίδιο τον Άκπομ να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση της Μπέρμιγχαμ προς τον Άγιαξ αφορά μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς, η οποία γίνεται υποχρεωτική σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στην Premier League. Το ποσό της οψιόν αγγίζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement