Η Ρέιντζερς εξασφάλισε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η αγωνιστική της εικόνα δεν εντυπωσίασε. Αντίστοιχα μέτρια ήταν η εμφάνισή της και στην πρεμιέρα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος, όπου έμεινε στο 1-1 με τη Μάδεργουελ. Ο Σίριλ Ντέσερς, που αγωνίστηκε ως αλλαγή, είχε και πάλι θετική παρουσία.
Ο 30χρονος Νιγηριανός επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ για την κορυφή της επίθεσης, με σχετική πρόταση να έχει κατατεθεί. Παρ’ όλα αυτά, όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Ρέιντζερς, Ράσελ Μάρτιν, ο Ντέσερς παραμένει απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του.
Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο Μάρτιν επαίνεσε ανοιχτά τον διεθνή φορ: «Είπα σε μερικούς από τους παίκτες πως ο Σίριλ είναι ο μόνος για τον οποίο υπήρξε πρόταση φέτος. Κι όμως, μπήκε και στα δύο ματς – τόσο απέναντι στον Παναθηναϊκό όσο και σήμερα – και έδωσε τα πάντα. Έτρεξε, πάλεψε, έδειξε πάθος. Κάποιοι πρέπει να τον κοιτούν και να τον έχουν ως παράδειγμα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η περίπτωση του Ντέσερς παραμένει ανοικτή για την ΑΕΚ, που συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις με ιδιαίτερη προσοχή, στο πλαίσιο της ενίσχυσής της στη γραμμή κρούσης.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement