14.7
10:57

Ενρίκε: «Η Τσέλσι άξιζε το τρόπαιο»

AEK1924.gr team
Ενρίκε: «Η Τσέλσι άξιζε το τρόπαιο»
Advertisement

«Η Τσέλσι έπαιξε πολύ καλά και άξιζε το τρόπαιο», δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε, μετά την λήξη του τελικού στο Μουντιάλ συλλόγων, που ολοκληρώθηκε στις ΗΠΑ με θρίαμβο των «μπλε» με 3-0 επί των πρωταθλητών Ευρώπης

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να εξηγήσεις τα πάντα. Πρέπει να ξαναδούμε τον αγώνα για να αναλύσουμε πλήρως τι συνέβη», επεσήμανε ο Ισπανός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν και πρόσθεσε:

«Ο αντίπαλος άρχισε τον αγώνα πολύ καλά με ένα δυνατό πρέσινγκ που μας έβαλε σε δύσκολη θέση. Στην συνέχεια, είχαμε δύο χαμένες ευκαιρίες, ενώ η Τσέλσι κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ. Νομίζω ότι έπαιξαν πολύ καλά σε όλον τον αγώνα, άξιζαν τη νίκη και το τρόπαιο. Ηταν καλύτεροι από εμάς».

Ερωτηθείς για την ένταση που υπήρξε στο τέλος του αγώνα και ιδιαίτερα για την δική του χειρονομία εναντίον του Ζοάο Πέδρο, ο Λουίς Ενρίκε απάντησε: «Νομίζω ότι στο τέλος του αγώνα υπήρξε μια κατάσταση που ήταν εντελώς αποτρέψιμη για όλους. Η πρόθεσή μου, όπως πάντα, ήταν να προσπαθήσω να χωρίσω τους παίκτες, ώστε να μην κλιμακωθεί η κατάσταση. Ηταν σίγουρα αποτρέψιμο, υπάρχει μεγάλη πίεση. Υπήρξαν κάποια προβληματικά πράγματα που προέρχονταν από πολλούς ανθρώπους. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή».

Οσον αφορά στην νέα μορφή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε: «Είναι μια ενδιαφέρουσα μορφή, θα μπορούσε να γίνει ένα τουρνουά πολύ υψηλού επιπέδου. Μου άρεσε. Θα είχαμε παίξει λίγο καλύτερα στον τελικό. Δεν κερδίσαμε, αλλά έτσι είναι».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->