11.7
12:50

Η Μπάγερν έκανε κρούση στην Λειψία για τον Τσάβι Σίμονς

AEK1924.gr team
Η Μπάγερν έκανε κρούση στην Λειψία για τον Τσάβι Σίμονς
Advertisement

Οι Βαυαροί έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, ξεκινώντας επαφές με την Λειψία για την απόκτησή του.

Η Μπάγερν θέλει να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της μετά και τον τραυματισμό του Τζαμάλ Μουσιάλα, με τον Τσάβι Σίμονς να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Βαυαρών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γερμανία, οι ιθύνοντες της Μπάγερν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την Λειψία για την απόκτηση του 22χρονο μεσοεπιθετικού, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027.

Οι «Ταύροι» αναμένεται να ζητήσουν ένα ποσό κοντά στα 70 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του νεαρού μεσοεπιθετικού, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την φόρμουλα για να επιτευχθεί η συμφωνία.

Ο Σίμονς από την πλευρά του είναι σύμφωνος στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Μπάγερν, έχοντας ξεκαθαρίσει στην διοίκηση της Λειψίας, ότι θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->