Νέες περιπέτειες με τη δικαιοσύνη κι αυτή τη φορά πιο σοβαρές από ποτέ, για τον Μπεν ΜάκΛεμορ. Ο 32χρονος πρώην ΝΒΑερ και πρόπερσι παίκτης της ΑΕΚ κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο του Όρεγκον για τον βιασμό μιας 21χρονης το 2021.
Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ καταδικάστηκε για τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες που τον βάραιναν μετά από δίκη που διήρκεσε έντεκα μέρες και απόφαση που πήρε το σώμα των ενόρκων, αποτελούμενο από οκτώ άνδρες και τέσσερις γυναίκες.
Ο ΜάκΛεμορ είχε αρνηθεί τις κατηγορίες λέγοντας πως υπήρχε συναινετική σεξουαλική επαφή, ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε. Η 21χρονη κατήγγειλε πως ξύπνησε μεθυσμένη μετά από ένα πάρτι στο σπίτι του τότε συμπαίκτη του, Ρόμπερτ Κόβινγκτον, και ο 32χρονος άσος την βίαζε, χωρίς να υπάρχει σε καμία περίπτωση δική της συναίνεση.
Πλέον εκκρεμεί η ανακοίνωση της ποινής του και είναι δεδομένο πως θα πρόκειται για φυλάκιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
O MάκΛεμορ αγωνίστηκε φέτος στην τουρκική Μερκεζεφέντι, ενώ στο ΝΒΑ έπαιξε για 9 σεζόν με 571 συμμετοχές.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement