Μία ακόμα σπουδαία ανακοίνωση για το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών της Ερασιτεχνικής, με την 21χρονη αθλήτρια να παραμένει στα… κιτρινόμαυρα.
Συνέχεια ανακοινώσεων για την ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο γυναικών, με την Παρασκευή Τζουτζουράκη να παίρνει σειρά.
Η 21χρονη άσος ανανέωσε την συνεργασίας με την ομάδα, δηλώνοντας πως η ΑΕΚ της… ταιριάζει βαθιά.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Παρασκευή (Βούλα) Τζουτζουράκη. Η 21χρονη αθλήτρια θα ενισχύσει και τη νέα σεζόν το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Συλλόγου.
Η «Τζου» βρίσκεται στην ομάδα μας από το καλοκαίρι του 2023 και η εξέλιξή της είναι ραγδαία. Κατά την περσινή χρονιά, βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η ΑΕΚ να φθάσει ως το Νταμπλ.
Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Παρασκευή Τζουτζουράκη δήλωσε στο aek.gr: «Όταν κάτι σου ταιριάζει βαθιά, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η απόφαση να συνεχίσω στην ΑΕΚ ήρθε φυσικά, γιατί εδώ νιώθω ότι μπορώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε ένα κοινό στόχο με ουσία. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κύριο Αλεξίου, όλα τα μέλη και τα στελέχη της διοίκησης, το προπονητικό τιμ, τις συμπαίκτριές μου και φυσικά τον υπέροχο κόσμο μας, που κάθε φορά, μας θυμίζει γιατί αξίζει να παλεύεις μέχρι τέλους. Αυτή η χρονιά δεν είναι απλώς συνέχεια, είναι μεγάλη ευθύνη. Να κρατήσουμε την ΑΕΚ στην κορυφή, να τιμήσουμε τη φανέλα όπως της αξίζει, στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Όλοι μαζί σαν οικογένεια».
Βούλα, ΜΑΖΙ και τη νέα σεζόν!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement