Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, αλλά και την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.
Goal
«Προβάδισμα για Χατζισάφι» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Στην ΑΕΚ αποφασίζουν για τον αριστερό μπακ με τον Ιρανό να παίρνει κεφάλι στην κούρσα. Πάντα στο κόλπο ο Σενεγαλέζος Σις και ο Αργεντινός Ινσούα. Ψηλά ο Μπαλντέ, δύσκολα του Τζούριτς. Ίδιες τιμές στα διαρκείας, ίδια εμφάνιση. Ανακοίνωσε Ιβάνοβιτς η Βασίλισσα που είναι κοντά στον Ντίξον.
Sportday
«Προχωράει για Ινσούα!!!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Φουλάρει για τον 25χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ η Ένωση. Οι εξελίξεις για φορ.
Livesport
«Δίχτυα στο Euro» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Η ΑΕΚ σκανάρει τον Ταμας Κανταρ από την Εθνική Ουγγαρίας. Προτάθηκ ο Γκάμπριελ Τορζε της Ρουμανίας.
Κυκλοφορούν τα διαρκείας με τις περσινές τιμές.
Ώρα των σπορ
«Κοντά σε Κατσάρ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Κερδίζει έδαφορς ο Χατζάφι, ανοιχτό και του Ινσούα. Εξετάζονται και δύο ακόμα επιλογές για τη θέση του αριστερού μπακ.
Νέα διαρκείας με τις ίδιες τιμές. Ιβάνοβιτς τριετίας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement