
Ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας για τον Asteras AKTOR. Οι Αρκάδες «έκλεισαν» τον Κωνσταντίνο Πομόνη, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει την ομάδα στην προετοιμασία, με σκοπό να διεκδικήσει τη θέση του στο ρόστερ.
Ο 23χρονος προέρχεται από τις ακαδημίες του Ατρομήτου, όπου έγινε επαγγελματίας πριν από τρία χρόνια και έμεινε τώρα ελεύθερος από τους Περιστεριώτες.
O νεαρός ποδοσφαιριστής θα βρεθεί κανονικά στην προετοιμασία και ο Σάββας Παντελίδης θα κρίνει αν θα πάρει την ευκαιρία του στο ρόστερ της πρώτης ομάδας ή θα «μετακινηθεί» στη Β ομάδα. Θα φανεί δηλαδή αν μπορεί να ανταποκριθεί ως εναλλακτική επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας, προσθέτοντας ανταγωνισμό στην εν λόγω θέση.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στην Τρίπολη στις 30 Ιουνίου και η αποστολή θα αναχωρήσει στις 24 Ιουλίου για την Κρακοβία, όπου θα γίνει το δεύτερο στάδιο.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO