
Ημέρα… Δημήτρη Καλοσκάμη η σημερινή (17/06) για τον οργανισμό της ΑΕΚ, με τον ποδοσφαιριστή να ανακοινώνεται από την ομάδα.
Πρόκειται για ένα σπουδαίο deal από πλευράς ΑΕΚ και Μάριου Ηλιόπουλου, καθ’ ότι ο 20χρονος είχε ήδη βαπτιστεί το προηγούμενο διάστημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.
Μάλιστα, ο ίδιος μπήκε σε κιτρινόμαυρους ρυθμούς, υπογράφοντας το συμβόλαιό του, κάνοντας την πρώτη του βόλτα στην OPAP Arena και παραχωρώντας την πρώτη του δήλωση ως παίκτης της ΑΕΚ.
Η πρώτη δήλωση του Καλοσκάμη ως παίκτης της ΑΕΚ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τη διοίκηση, τον Τεχνικό Διευθυντή και τον προπονητή και ανυπομονώ, πώς και πώς, να παίξω με γεμάτο γήπεδο, μπροστά στους φιλάθλους της ΑΕΚ».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement