Ο Μαροκινός μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα των Μασσαλών ούτε για την επόμενη σεζόν κι έχει μπει στην transfer list της ομάδας.
Η επιθυμία του Παναθηναϊκού να τον κρατήσει στο ρόστερ του είναι δεδομένη, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η υπόθεσή του. Όπως δεδομένο ωστόσο είναι και το ενδιαφέρον αρκετών ακόμα ομάδων για τον διεθνή άσο.
Νέο δημοσίευμα από το “Africafoot” αναφέρει πως η Μαρσέιγ έχει ορίσει την τιμή πώλησής του στα 8 εκατ. ευρώ, “ένα ποσό που έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή αρκετών συλλόγων του Κόλπου αλλά και από την Ευρώπη”.
Και συμπληρώνει το ρεπορτάζ: “Ο Παναθηναϊκός, όπου ο Ουναΐ διέπρεπε αυτή τη σεζόν, θα ήθελε επίσης να τον κρατήσει, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις της Μαρσέιγ περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις”.