Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του Μάκη Γκαγκάτση για την ανανέωση του συμβολαίου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική ομάδα έως το 2028.
Ακόμη ένα βήμα για την επισημοποίηση της παραμονής του Σέρβου τεχνικού στο τιμόνι της Γαλανόλευκης για τρία χρόνια ακόμα.
Η ΕΠΟ έχει δώσει τα χέρια με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ώστε να επεκταθεί κατά μία ακόμα διετία η μεταξύ τους συνεργασία, απόφαση που εγκρίθηκε και από την ΕΕ της Ομοσπονδίας.
Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν (μεταξύ άλλων) στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ:
– Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση του κ. Γκαγκάτση για την ανανέωση του συμβολαίου του κ. Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ανδρών έως το 2028.
– Επικυρώθηκαν οι εισηγήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, στις οποίες περιλαμβάνεται ο επαναπροσδιορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2026 από τον Μάιο του προσεχούς έτους στις 25 Απριλίου.
– Εγκρίθηκε η σύσταση ad hoc Ειδικής Επιτροπής – Αναγέννηση για το ομώνυμο αναπτυξιακό πρόγραμμα, η υλοποίηση του οποίου προετοιμάζεται από τον Φεβρουάριο με workshops σε συνεργασία με εξειδικευμένο, σε θέματα ακαδημιών, ολλανδικό οργανισμό. Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής θα είναι ο κ. Βρακάς και μέλη οι κ. Τόκας, Χατζησαρόγλου.
Υπενθυμίζεται ότι η ευθύνη του προγράμματος «Αναγέννηση», καθώς και της μεθοδολογίας προπόνησης των Εθνικών Ομάδων Κ-14, Κ-15, Κ-16 έχει ανατεθεί στον κ. Γιάννη Σαμαρά.
– Εγκρίθηκε η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων να καθοριστεί η Παρασκευή 11 Ιουλίου ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής Δήλωσης Συμμετοχής για το Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2025 – 2026.
– Εγκρίθηκε ο Κανονισμός Ερασιτεχνικών Σωματείων.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement