15.6
19:52

Ασταμάτητη η Γαλατά – Μετά τον Σανέ θέλει Γκουντογκάν και Τσαλχάνογλου

AEK1924.gr team
Ασταμάτητη η Γαλατά – Μετά τον Σανέ θέλει Γκουντογκάν και Τσαλχάνογλου

Η Γαλατασαράι επιθυμεί να συνεχίζει τις εντυπωσιακές της κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, με την ομάδα να βρίσκεται σε επαφές τόσο με τον Ιλκάι Γκιντογκάν, όσο και με τον Χακάν Τσαλχάνογλου.

Η Γαλατασαράι τάραξε τα μεταγραφικά νερά με την απόκτηση του Λιρόι Σανέ, ωστόσο η πρωταθλήτρια Τουρκίας φαίνεται έτοιμη να πατήσει ακόμα περισσότερο το γκάζι.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, πέρα από την υπόθεση του Τερ Στέγκεν, με τον οποίον έχει υπάρξει προφορική συμφωνία, η Γαλατασαράι φέρεται να έχει ανοίξει κύκλο επαφών με δύο περιπτώσεις από το “πάνω ράφι”.

Ο λόγος για τον Ιλκάι Γκιντογκάν της Μάντσεστερ Σίτι και τον Χακάν Τσαλχάνογλου της Ιντερ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μην βρίσκονται στα πλάνα των ομάδων τους για την επόμενη σεζόν.

Για αυτό τον λόγο, αναζητούν εναλλακτικές λύσεις, με τη Γαλατασαράι να αποτελεί μία θελκτική επιλογή, καθώς τους προσφέρει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν και πάλι, ούσα παράλληλα ικανή να δώσει μεγάλα συμβόλαια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement