Στην pole position προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Μεξικό.
Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ φέρεται να είναι σε συζητήσεις με τη Σεβίλλη για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας και πλέον είναι το φαβορί, ενώ της προηγούμενες ημέρες λεγόταν πως είναι πολύ κοντά ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ.
«Ο Ματίας Αλμέιδα είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Αργεντίνος με καταξιωμένη καριέρα σε ομάδες όπως η Ρίβερ Πλέιτ, η Τσίβας και η ΑΕΚ, είναι το φαβορί για να αναλάβει μία τεράστια ομάδα της Ισπανίας. Ο λόγος για τη Σεβίλλη, μία ιστορική ομάδα του ισπανικού ποδοσφαίρου. Πλέον η Σεβίλλη έχει ξεκινήσει τις επίσημες επαφές μαζί του και οι συζητήσεις προχωράνε, με την απόφαση να έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες» αναφέρει αναλυτικά το ρεπορτάζ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement