Ανακοινώσεων συνέχεια από πλευράς Ίντερ. Λίγες μόλις ημέρες έπειτα από την ανακοίνωση της συμφωνίας με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του 21χρονου μέσου Πέταρ Σούσιτς η φιναλίστ του τελικού του Champions League προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφή της το φετινό καλοκαίρι.
Αυτή του Λουίς Ενρίκε από την Μαρσέιγ, με τους νερατζούρι να δίνουν τα χέρια με τον γαλλικό σύλλογο για την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ, συμφωνώντας να καταβάλλουν το ποσό των 23 εκατομμυρίων ευρώ συν άλλων 2 εκατομμυρίων με τη μορφή μπόνους.
Με την κίνηση αυτή, ο Ενρίκε θα είναι διαθέσιμος μάλιστα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που αρχίζει στις 14 Ιουνίου, με το πρώτο ματς της Ίντερ στη διοργάνωση να είναι προγραμματισμένο για τις 18 Ιουνίου απέναντι στην Μοντερέι.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement